Actief & Bezig, Behendig, Opgeruimd & Ordelijk.

Van nature ben ik een gestructureerd type. Ik hou van overzichtelijke ‘lijstjes’ en orde in de administratie en e-mail. Ik kan mijn creativiteit helemaal kwijt in automatisering.

Ik ben mensen graag van dienst en raak hierdoor alleen maar meer enthousiast en gemotiveerd. Als back office medewerker is het mijn werk om mezelf beschikbaar te stellen voor iedereen die administratieve en internet gerelateerde ondersteuning kan gebruiken.

Vakinhoudelijk heb ik mijn kennis opgedaan binnen diverse functies welke ik door de afgelopen 25 jaren heen heb uitgeoefend. Secretariële ondersteuning en office management zijn de werkgebieden waarin ik mijn passie vind.

In 2016 was het tijd voor verandering om naast mijn huidige parttime baan ook zelfstandig te gaan ondernemen en mij persoonlijk verder te ontwikkelen.

Het ondersteunen en administratief ontzorgen van onze klanten en professioneel werk afleveren is mijn missie. Mijn huidige functie als back office medewerkster bij VLOK Consultancy sluit hier volledig bij aan.

Wil je meer weten? Op LinkedIn kun je mijn uitgebreide profiel lezen.

Persoonlijke kwaliteiten

Actief & Bezig

Ik ben niet het type dat rustig kan stil zitten. Er is altijd wel iets wat ik nog kan of wil doen. Voor mij duurt een dag eigenlijk altijd te kort.

Behendig

Ik ben erg behendig in het aanleren van nieuwe dingen (werkzaamheden) en kan hierdoor dus snel zelfstandig taken uitvoeren.

Opgeruimd & Ordelijk

Ik kan alleen goed functioneren in een opgeruimde omgeving. Wanneer ik van mening ben dat het een rommeltje is zal ik eerst de neiging hebben om de boel op te ruimen.