WOZ-waarde onjuist? Wij kunnen u gratis helpen. Al jaren werken wij samen met Bezwaar WOZ-waarde en kunnen wij kosteloos bezwaar maken tegen de door de gemeente vastgestelde WOZ-waarde en waar nodig beroep instellen bij de rechtbank. Als onderdeel van de bezwaarprocedure wordt uw onroerende zaak door een gecertificeerd WOZ-taxateur persoonlijk en ter plaatse op de juiste waarde geschat waarbij hij tevens, indien van toepassing, een eerste inventarisatie zal maken van eventuele aanwezige (aardbeving)schade.

BEKIJK DE UITLEG

VLOK Consultancy maakt hierbij gebruik van een uniek voor de plaatselijke markt ontwikkelde internetsite van bezwaarwozwaarde.nl waarbij u als cliënt middels een elektronisch dossier alle handelingen transparant kan inzien.

BEKIJK DE INSTRUCTIESVIDEO:

Deze service is volledig kosteloos. Wanneer de gemeente het bezwaar toekent en de WOZ-waarde aanpast, heeft u recht op een vergoeding van de proceskosten. Dit is geregeld in artikel 7.15 van de Algemene wet bestuursrecht. Daarbij gaat het om rechtsbijstand die een derde beroepsmatig heeft verleend. Deze vergoeding is onze verdienste en wordt door de gemeente overgemaakt aan ons.

BETROKKEN PARTIJ: