Hebt u onlangs uw huis in Noordoost-Groningen verkocht en denkt u dat de verkoopprijs van uw huis aantoonbaar lager was als gevolg van het risico op aardbevingen door gaswinning uit het Groningen-gasveld? Met de Waarderegeling van NAM kunt u hiervoor compensatie aanvragen.

Driedeskundigentaxatie

Bent u niet akkoord met het advies van de NAM? Dan is het mogelijk om een driedeskundigen taxatie aan te vragen. Na afronding van deze taxatie ontvangt u een nieuw compensatievoorstel, dat hoger, gelijk of lager kan zijn dan het oorspronkelijke voorstel. Het oorspronkelijke voorstel van NAM vervalt wanneer u gebruikmaakt van deze procedure.

Voor deze driedeskundigentaxatie wordt een eigen bijdrage van 300 euro van u gevraagd. Indien de uitkomst van de driedeskundigentaxatie afwijkt van de uitkomst van de eerste taxatie én u het compensatievoorstel van NAM op basis van dit advies accepteert, ontvangt u de eigen bijdrage van 300 Euro terug.

Zoekt u een ervaren en ter zake kundig onafhankelijke deskundige?

Zoekt u een ervaren én onafhankelijke taxateur?

Stuur ons een e-mail (vlokconsultancy@gmail.com) en wij brengen u in contact met de meest geschikte Groningse taxateur op dit gebied!

Meer informatie: Steunpunt Bevingschade