Veel mensen staan nog midden in het leven maar verzanden in de steeds groter wordende digitale wereld. Anderen zijn door omstandigheden niet in staat zijn om zaken online te regelen of hebben eenvoudigweg geen tijd of energie (meer) voor langslepende en tijdrovende (juridische) overheidsprocedures.

Ook geen zin meer in veelal langslepende en tijdrovende digitale procedures om uw aardbevingsschade vergoed te krijgen?

In samenwerking met partner Aardbevingsschade-Expert ontzorgen wij graag in het gehele aanvraagproces van aardbevingsschade. Samen begeleiden wij het gehele proces en dienen voor u de aanvraag in, beoordelen de benodigde documenten op volledigheid en juistheid en zorgen ervoor dat u geen vergoedingen misloopt waar u wel recht op heeft. Ook vragen wij voor u de waardevermeerdering subsidies aan voor verduurzaming en verbetering van uw woning.

De hele procedure is altijd voor u inzichtelijk via een eigen digitaal dossier binnen het Steunpunt Bevingschade. Een onafhankelijk platform dat optreedt in opdracht en belang van belanghebbenden zonder een band met de NAM, de Nationaal Coördinator Groningen of het Instituut Mijnbouwschade Groningen. De aangesloten specialisten in diverse disciplines (o.a. makelaar/taxateur, bouwkundigen en advocaten) hebben jarenlange ervaring met mijnbouwschades en kunnen, daar waar nodig, assisteren om uw belangen op de juiste manier te behartigen.

Wat kost het om een aanvraag te laten indienen en behandelen? 

Het tarief is 10% inclusief BTW over de vergoeding die u ontvangt tot een maximum van € 1.500,-. Voor zakelijke aanvragers geldt het tarief exclusief BTW. Voor het aanvragen van subsidies voor verduurzaming en verbetering vragen wij een vast bedrag van € 250, – excl. BTW. Dit alles op basis van No Cure No Pay. Wanneer u niet in aanmerking komt voor een aardbevingsschadevergoeding, betaalt u ook helemaal niets.

Nieuwe mijnbouwschade melden of de
€5.000,- vaste eenmalige vergoeding?

Aardbevingsschade melden door een onafhankelijke partij. Wij geven u deskundig advies en ondersteunen u van aanvraag tot bezwaar.