WOZ-WAARDE

WOZ-waarde onjuist? Wij kunnen u gratis helpen. Al jaren werken wij samen met Bezwaar WOZ-waarde om kosteloos bezwaar te maken tegen de door de gemeente vastgestelde WOZ-waarde en waar nodig beroep instellen bij de rechtbank.

AARDBEVINGSSCHADE

Na vele jaren zien veel gedupeerden in het Groningse aardbevingsgebied met alle regelingen door de bomen het bos niet meer. Wij proberen samen met het Steunpunt Bevingschade de bewoners zaken uit handen te nemen die zij zelf niet (meer) willen of kunnen uitvoeren.

SUBSIDIES EN VERGOEDINGEN

Wij ondersteunen en adviseren inwoners van het aardbevingsgebied ook bij het aanvragen van de verschillende subsidieregelingen en vergoedingen. Wij nemen graag uw zorgen weg in het gehele proces en checken ook of u mogelijke nog in aanmerking komt voor aanvullende regelingen en vergoedingen. Het mislopen van een vergoeding is hiermee uitgesloten.

ONLINE CONTENT

Al enkele jaren houden wij de digitale klantendossiers van Bezwaarwozwaarde.nl en Steunpuntbevingschade.nl up-to-date en doen wij de tekstuele aanpassingen. Daarnaast verzorgen wij de content van WoonstadGroningen.nl.