Welkom bij het VLOK-nieuws

Bij de start worden we al geconfronteerd met het probleem dat wij juist zo graag willen aanpakken. Het online-aanvraagformulier is lang en de digitale afspraak met de instantie pas drie week later. Ons spontane bezoek aan de bank voor het openen van een rekening is geen succes. Geen medewerker voor zakelijke diensten beschikbaar en dus het hagelnieuwe KvK nummer met telefoonnummer achtergelaten en terug naar kantoor. ‘U wordt gebeld’ maar wij krijgen in de middag een e-mail voor een telefonische afspraak twee dagen later…

Maar vandaag, 1 februari 2016, blijft het feest en mogen wij ons ondernemers noemen met het doel te begeleiden in de papieren rompslomp bij aanvraag-, bezwaar- en beroepsprocedures van ‘ondergesneeuwde’ particulieren en bedrijven.

VLOK Consultancy is een feit

Hoewel de naam VLOK in combinatie met ondergesneeuwde klanten anders doet vermoeden, verwijzen wij met onze bedrijfsnaam naar de door de Waarderingskamer (het zelfstandig bestuursorgaan dat toezicht houdt op de uitvoering van de Wet waardering onroerende zaken) steeds vaker in acht genomen waarderingsfactoren voor onroerende zaken: Voorzieningen, Ligging, Onderhoud en Kwaliteit

En laat dit nu juist aansluiten op onze hoofdactiviteit: de ondersteuning bij bezwaarschriften tegen de door gemeenten vastgestelde WOZ-waarden!

leaves-630292_960_720

Want heb je ook weleens het gevoel dat de overheid en instellingen je van de kast naar de muur sturen?
Wij wel! Daarom maken wij gebruik van uniek voor de plaatselijke markt ontwikkelde internetsites waarbij cliënten met een elektronisch dossier alle handelingen kunnen volgen. Transparant en eerlijk!

letters-286541_960_720

Heeft u ook weleens het gevoel dat de overheid, instellingen en bedrijven procedures zo ingewikkeld en stroperig maken alleen met het doel om mensen te laten afhaken?
Wij Groningers kennen dat gevoel en hebben persoonlijk ervaring met aardbevingsschade als gevolg van de gaswinning door de Nederlandse Aardolie Maatschappij.

VLOK Consultancy werkt daarom ook samen met professionele en onafhankelijke deskundigen om onze klanten met aardbevingschade zo goed mogelijk te begeleiden bij een schademelding of het gebruik maken van de (compensatie)regelingen van de NAM. Ook hierbij maken wij gebruik van een elektronisch dossier om de procedure inzichtelijk te houden.

Kortom, wij helpen u graag van uw papieren rompslomp af!

Vriendelijke groet,

De Vlokjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s